Firstline support inom Retail sökes!

Firstline support inom Retail sökes!

Är du noggrann, kommunikativ och har en god känsla för service? Är du en person som brinner för problemlösning inom IT och vill vara med på en tillväxtresa? Vi söker dig som har en utbildning inom Data/IT eller har arbetslivserfarenhet inom området. Skicka din ansökan redan idag, eller tipsa en vän som hade passat i rollen.

Dina arbetsuppgifter

Som Business support kommer du att vara expert på en eller flera av kundens lösningar. Du kommer huvudsakligen att jobba med beställningar från vår kund eller med felavhjälpning när något inte fungerar som det ska. Du kommer även att vara med i kundprojekt eller förvaltningsarbete tillsammans med våran kund.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Rådgivning och assistans till kunder via mail eller telefon
 • Konfigurera automatiserade flöden
 • Ta ut komplexa segmenterade urval
 • Sätta upp modeller för poäng, bonus eller andra erbjudanden
 • Ta ut beställda rapporter
 • Hålla utbildningar
 • Felsökning
 • Skapa manualer och användardokumentation
 • Test av nya releaser
 • Krav ställa och förbättra applikationen tillsammans med utvecklingsteamet
Din profil

Vi söker dig som kanske har erfarenhet av detaljhandel eller marknadsföring och vill försätta din yrkesbana inom IT-branschen. Eller så är du nyligen klar med skolan och känner att du vill jobba tekniknära men ändå ha mycket kontakt med människor.
Är du en problemlösare som gillar att hjälpa kunder är du rätt person vi söker!

Skallkrav:
 • Svenska och engelska i tal och skrift
 • Datorvana
 • Gymnasiet utbildning inom IT
 • Erfarenhet av detaljhandel
Meriterande:

* Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av CRM-system och lojalitetslösningar. Alternativ att du har en relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet. Du bör ha ett intresse för teknik och lätt för att lära dig komplicerade system.

Villkor

Start: Omgående
Arbetstider 8:30-17 (kontorstider)
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Placeringsort: Stockholm
Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonsdatum. Sök redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 0735-16 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 dec (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett marknadsledande produktbolag inom lojalitet och kundinsikt. Dem hjälper företag att bygga lönsamma och starka kundrelationer.
Företaget tar hand om kunders bonussystem ex. När man handlar med ett Ica kort och får poäng/bonus som du sen kan plocka ut i form av rabatt, alternativ bolag som använder sig av värvning.
Företaget har 9 miljoner medlemmar som dem hanterar lösningar till. Idag är dem ca 20 anställda och sitter i ljusa moderna lokaler i Stockholm.

Deras kunder är allt från butiker, apotek, byggföretag, gym m.m. Idag finns dem bland annat i Sverige, Norge och Irland och pratar sammanlagt 9 olika språk i bolaget.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.