Fälttekniker inom El till värdefullt arbete

Fälttekniker inom El till värdefullt arbete

Är du gymnasieutbildad elektriker? Vill du arbeta hos Sveriges ledande leverantör av produkter inom fysioterapi, rehab och friskvård ? Vill du hjälpa människor samtidigt som du utför ett roligt tekniskt arbete? Då är denna tjänst skräddarsydd för dig, sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I ditt arbete som Servicetekniker kommer du att arbeta med felsökning, service, förebyggandet underhåll och reparationer av medicintekniska produkter samt olika typer av träningsutrustning. Exempel på medicintekniska produkter kan vara sjukhussängar, behandlingsbänkar och elektroterapi samt träningsutrustning i form av styrketräningsmaskiner och konditionsmaskiner. Arbetet sker främst ute hos företagets kunder inom offentlig sektor, så som sjukhus, vårdcentraler men även hos privata aktörer inom hälsa och träning. Företaget erbjuder rikstäckande service till sina kunder, därav är tjänsten fältbaserad. Du utgår ifrån hemmet med företagets servicebil. Tjänsten är stationerad i Stockholm men du skall kunna vara ifrån hemmet sammanlagt 6 veckor under ett helt år. Det sker övernattingar på hotell i andra orter under en arbetsvecka. En del av arbetet utförs även i företagets lokaler.

Förutom det praktiska arbetet ingår även kontakt med kunder genom besök på plats, telefon och mail. Du kommer även ha kontakt med leverantörer/tillverkare av produkter för att säkerställa att du behandlar den specifika produkten på bästa möjliga sätt.

Din profil

Vi söker dig som har ett genuint tekniskt intresse. Som person är du social, serviceintriktad och ser nya affärsmöjligheter i dina dagliga möten. Du trivs av att arbeta i ett högt tempo, i en självständig miljö och ett nära samarbete med kollegor. Du är strukturerad, noggrann, lösningsorienterad och prestationsinriktad. Du gillar att göra dina kunder nöjda samtidigt som du vårdar och skapar nya relationer.

Skallkrav:
Ellära på gymnasienivå
Körkort B
Kunna arbeta ute på fält
Flytande Svenska, Engelska i tal och skrift,

Meriterande:
Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, t.ex, reparation av hemelektronik och vitvaror

Villkor

Arbetstider: 08-17
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Omgående
Omfattning: Tillsvidareanställning, Heltid

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 jan (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget består idag av 14 anställda som utgörs av distriktsäljare, innesäljare, produktspecialister, servicekoordinatorer samt servicetekniker. Företaget finns i nya fräscha lokaler i Stockholm, med kontor, reservdelslager, utbildningssal samt klinikdel. Kollegorna arbetar i öppet kontorslandskap och har ett nära samarbete med varandra. Kunden erbjuder en god introduktion, kontinuerliga utbildningar, attraktiva villkor och goda möjligheter för personlig utveckling.
Mer information om vår kund sker vid ett eventuellt intervjutillfälle!

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.