Webbutvecklare sökes till stark aktör inom IT-branschen

Webbutvecklare sökes till stark aktör inom IT-branschen

Är du en driven webbutvecklare som är redo för en ny utmaning? Vill du bli en del av ett företag som tänker laget före jaget? Då kan det här vara tjänsten för dig. Ansök idag!

Dina arbetsuppgifter

Som webbutvecklare hos vår kund kommer att vara en viktig spelare i deras satsning på E-handelslösningar. Teknikmässigt har du fokus på ASP.NET /Core MVC, men kommer även använda React, TypeScript och andra ramverk och tekniker för att hitta helhetslösningar till kunder inom olika branscher. Du kommer att ha daglig kontakt med kunder via mail, telefon, personliga möten och jobba i både nyutvecklade projekt samt supporta och förvalta befintliga projekt.
Du ingår i ett stöttande team med engagerade kollegor som tycker om att ha roligt ihop.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskoleutbildning inom IT eller motsvarande
  • Minst 3 års erfarenhet av gränssnittsutveckling och systemutveckling på Microsoft-plattformen
  • Svenska & Engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Intresse för UX-design
  • Jobbat med PIM-system
  • Jobbat i E-handels projekt
  • Körkort B
Vår kund söker en trygg och stabil person som besitter en nyfikenhet för att ständigt lära sig mer och som gärna tar egna initiativ i sitt arbete.

Villkor

Arbetstider: 8-17
Ort: Stockholm
Start: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bolagets existens handlar om att bidra till att andra företag når sin fulla potential. Med sina 240 anställda arbetar de tillsammans med ett öppet sinne, smarta digitala affärsplattformar och en vänlig men bestämd inställning när det gäller att skapa resultat. De vet att inspirerande ledare är den viktigaste ingrediensen för att skapa motivation och engagemang och jobbar därför ständigt med ledarskapsutveckling. Oavsett roll på bolaget har även alla en individuell utvecklingsplan med tydligt uppsatta mål för att hela tiden själv kunna påverka sin egen situation samt kunna bidra till bolagets gemensamma utveckling. Ett kvitto på detta är att de fem år i rad har blivit rankade som en av Sveriges starkaste leverantörer av verksamhetsnära IT.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.