Energiingenjör sökes till Stockholm

Energiingenjör sökes till Stockholm

Besitter du en ingenjörsutbildning inom energi och miljö och vill arbeta med dokumentation i ett sammansvetsat gäng? Ansök då till tjänsten som Energiingejör idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Energiingenjör kommer du att gå som underkonsult till vår kunds kund i Ropsten. Du kommer att ingå i team som jobbar med anläggningsteknisk information (AIM) och delta i effektiviseringsprojekt. Deras tjänster för hantering av AIM är gjorda för att säkra korrekt teknisk dokumentation i investeringsprojekt, minska kostnaden för att hantera anläggningsteknisk information, samt öka både säkerheten och servicens precision för att maximera drifttiden. I rollen som Energiingejör kommer du att vara delaktig i hantering av AIM och dokumentation enligt givna processer, rutiner och instruktioner. Rollen liknar mycket den som dokumentationskoordinator men i denna tjänst ligger det mer fokus på Excel samt CAD och jobba med anläggningsritningar. Ditt dagliga arbete sker i huvudsak i projektgrupper på anläggning tillsammans med både kollegor och kunders personal.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole-/ civilingejör inom energi & miljö eller maskin
  • Goda kunskaper och starkt intresse för Excel
  • Kunna svenska flytande i tal och skrift
  • Goda kunskaper inom CAD
Meriterande:
  • Erfarenhet från elkraft eller energisektorn
  • Praktiserat på anläggning
  • Förståelse för anläggningsdokumentation
  • Körkort
Du ska ha ett genuint intresse för dokumentation och förstå vikten av korrekt dokumentationshantering. Som person ser vi att du är en strukturerad och ansvarstagande person som trivs med att arbeta i grupp. Vi ser gärna att du är en konsultmässig individ som inte söker en ledarroll.

Villkor

Arbetstider: Heltid, 8-17
Placering: Stockholm, Sundbyberg
Start: Hösten 2020

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Civilingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 juni 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder lösningar för maskin och anläggning, mjukvara och inbyggda system samt teknisk dokumentation, till världens ledande företag inom tillverkningsindustrin. Idag har de över 3500 teknikspecialister som är verksamma i Sverige, Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen, USA och Kina. Med sitt starka kontaktnät och stora erfarenhet ifrån olika branscher kan de erbjuda en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör. Kundens kund är Svenska Kraftnät och sitter i Sundbyberg. Svenska Kraftnät verkar inom drift och elmarknad, elhandel, driver hållbarhetsarbete och utvecklar transmissionsnätet och mycket mer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.