Elektriker till företag inom fastighetsutveckling

Elektriker till företag inom fastighetsutveckling

Har du en elbakgrund och erfarenhet inom fastighetsbranschen? Vill du arbeta som elmontör? Då har vi rätt tjänst för dig!
Ansök redan idag och säkra din plats i urvalet, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som elmontör arbetar du med varierande arbetsuppgifter inom fastighetsbranchen. Du kommer i huvudsak att arbeta i projekt ute hos kund där projeketen kan vara allt från 2-3 dagar till månader långa.

Exempel på arbetsuppgifter är;
  • Kabeldragning
  • Inkopplingar
  • Inläggningar i skåp
  • Kanalisation
  • Allt detta inom svagströms-installation
Din profil

Vi söker dig som är driven, noggrann och metodisk i ditt arbete. Du har förmåga att lösa problem och ditt tekniska intresse är en självklarhet. Du trivs med en blandning av praktiskt och administrativt arbete.

Skallkrav;
  • Gymnasieutbildning inriktning El. Alternativt YrkesHögskola
  • Minst 1 års erfarenhet av fastighetsel
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • ECY-certifikat
  • Körkort
Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Kollektivavtal: Byggavtalet
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Stockholm
Mer info
Kontaktperson Agnes-Cecilia Bergqvist
Telefon 073-0279174
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds vision är en bättre framtid, där vi är med och skapar ett samhälle där människor kan leva, utvecklas och må bra. När de arbetar för framtiden måste de göra ansvarsfulla affärer och bidra med innovativa idéer som håller över tid, oavsett om de planerar en ny stadsdel eller utvecklar lösningar för industrin.

De arbetar på många olika platser och de spänner över flera branscher. Gemensamt för alla deras verksamheter är deras vision och deras sätt att arbeta, de vill alla göra en positiv skillnad varje dag för att bidra till en bättre framtid.

Deras verksamhet är uppdelad i tre områden, tjänster och entreprenad, fastighetsutveckling och investeringar. Inom deras tjänste- och entreprenadverksamhet projektleder, underhåller och utvecklar de hela den svenska industrin och byggsektorn. Inom fastighetsutveckling utvecklar, bygger och förvaltar de såväl bostäder, kontor, hotell som samhällsfastigheter. Med deras investeringar vill de utveckla företag och innovationer med potential att göra skillnad för världen vi lever i. Ryggraden i allt de gör är deras sätt att arbeta, vilket uttrycks genom deras tydliga projekt- och företagskultur.

Tillsammans skapar de möjligheter för morgondagens samhälle och industri!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.