Elmontör av fordonselektrisk utrustning sökes till vår kund i Kista!

Elmontör av fordonselektrisk utrustning sökes till vår kund i Kista!

Är du en händig person som gillar att meka med bilar? Söker du ett varierat arbete där du aldrig slutar lära dig nytt? Är du även driven, noggrann, händig och vill utvecklas? Har du ett intresse för bilar? Ta chansen att få arbeta på ett utvecklande företag och möjlighet att få bilkunskap.

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innebära montering, installation och service av alkolås, taxameter, diverse multimediaprodukter, extraljus, takbågar, frontbågar, skolskyltar, komradio och mobilapplikationer i fordon. Du kommer att jobba i en fullt utrustad verkstad tillsammans med duktiga och drivna kollegor. Du får gedigen utbildning och introduktion på plats.

Din profil

Vi ser gärna att du har en gymnasieutbildning med inriktning personbilsmekaniker alternativt el. Du har gärna erfarenhet av bilelektronik och av utrustning/påbyggnad av fordon samt fordonsinredning. Har du jobbat som personbilsmekaniker eller lastbilsmekaniker är det meriterande. Du har B-körkort och uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift. Du har god datorvana och som person är du social och kundorienterad.

Villkor

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm (Kista)
Lön: Enligt kollektivavtal LO

Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 0735-16 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund säljer och monterar teknik i fordon. De har genom åren byggt upp en gedigen kompetens som gör oss till en av de ledande aktörerna inom branschen i Sverige. De erbjuder effektiva och kundanpassade tekniska lösningar i fordon. Deras huvudområden är idag Taxameter, Dragkrokar, Multimedialösningar, Billarm, Alkolås, Belysning och Bränslevärmare. Deras största avtalskunder är företag, myndigheter och åkerier med höga krav på både service och tillgänglighet men vi jobbar även mot den privata marknaden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.