Elkonstruktörer till världsledande företag!

Elkonstruktörer till världsledande företag!

Är du en erfaren elkonstruktör? Söker du dig till nya utmaningar på ett världsledande företag? Ansök!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund behöver fler elkonstruktörer för att stärka upp deras förmåga att leverera stora projekt och söker därför konstruktörer som i leveransprojekt ansvarar för detaljkonstruktion av relä och kontrollskåp och ibland även anläggningskonstruktion.
Som elkonstruktör kommer du ansvara för dina arbetspaket, tekniskt och ekonomiskt. Du tar fram typkretsar, tillverkningsdokument och har ansvaret för frågor från deras tillverkningsenhet. Ditt ansvar är att säkerställa att vi levererar relä och kontrollskåp som uppfyller kundens krav och behov med rätt kvalitet, i utsatt tid och till budgeterad kostnad.

Din profil

Skallkrav:
  • Du har en El-ingenjörsutbildning, gärna på högskolenivå och minst 5års relevant erfarenhet inom områden som kraftgenerering, krafdistribution eller liknande
  • Erfarenhet av Elmaster och E3
  • svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser gärna att du har jobbat på något utav de stora elbolagen, t.ex. SvK, Vattenfall, Eon.

Du kommer att vara en viktig medarbetare i leveransprojekten, med ett stort ansvar för tekniska lösningar, kostnad och kvalitet inom dina arbetspaket. Därför värdesätter vi förmåga att ta välgrundade tekniska beslut, ta initiativ och att ta ansvar och att leverera enligt målsättningar.

Villkor

Placeringsort: Västerås eller nära västerås så man kan ta sig in till kontoret ibland.
Lön: Enligt överenskommelse
Start: Januari 2021
Omfattning: Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar till både slutkunder och systemintegratörer, inom kraftgenerering, kraftöverföring, industri och järnvägsapplikationer. De är cirka 140 medarbetare i Danmark, Norge och Sverige och behöver bli fler för att klara av våra projektåtaganden. Du kommer att ingå i Engineering-organisationen i Västerås som består av ett tjugotal erfarna ingenjörer.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.