Ekonomiansvarig till företag inom spelbranschen

Ekonomiansvarig till företag inom spelbranschen

Är du en social person med ett stort intresse för företagsekonomi? Har du en doer-attityd och älskar att ha många bollar i luften? Vi söker nu en ekonomiansvarig till ett ungt och nytänkande företag i en minst sagt spännande bransch.

Dina arbetsuppgifter

Som ekonomiansvarig hos vår kund har du en mycket bred roll och arbetar med allt som har med ekonomi inom bolaget att göra. Du arbetar med fakturering, rapporter och presentationer, budgetering och prognoser. Inköp, avtal och kassaflöde är också ditt ansvar. Bolaget utgör en koncern och du arbetar med enklare koncernredovisning och är ekonomiskt ansvarig även för bolagets dotterbolag på Malta. Du har ett nära samarbete med externa revisorer kring företagets bokföring och bokslut, både i Stockholm och på Malta. Då bolaget verkar internationellt har du ofta kontakt med utlandet och reser en del. Du är också behjälplig med enklare arbetsuppgifter som rör personal på företaget.

I din roll som ekonomiansvarig har du en plats i ledningsgruppen och är en viktig del i företagets utveckling. Du fungerar på många sätt som hjärtat i verksamheten och har ett finger med i spelet när det gäller det mesta. Din roll kräver social kompetens och du förväntas bidra med mycket energi och ett "GO" till verksamheten.

Din profil

Vi söker dig som trivs med att hjälpa andra. Du älskar struktur och "ordning och reda" är en fras som du känner träffar dig. Vidare är du lösningsorienterad, lyhörd och prestigelös, du ser vad som behövs göras och är en doer som direkt tar tag i saker. Du är en glad person som bidrar med bra energi till gruppen och du är inte rädd för att ta för dig. Du har ambitioner samt viljan att utvecklas inom bolaget.

Skallkrav:
  • Kandidat- eller masterutbildning inom ekonomi
  • Svenska och engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Excel
Meriterande:
  • Erfarenhet av bokföring och ekonomistyrning/ controlling
  • Erfarenhet av Visma
  • Tidigare arbetat med service inom exempelvis hotell, restaurang, butik eller reception.
Villkor

Start: Omgående
Placeringsort: centrala Stockholm
Omfattning: 100%

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 0722408184
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 14 juli (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en svensk spelstudio med fokus på att utveckla online slots för marknadsledande kasinon. Med moderna kontorslokaler i centrala Stockholm fokuserar de på tillväxt och framåtanda samtidigt som de vill behålla start up-känslan i bolaget.

Företaget erbjuder en unik chans att vara med på en resa tillsammans med entreprenörsdrivna kollegor. De har ett öppet klimat där det är lätt att göra sin röst hörd och där varje individ är involverad i det som händer i bolaget. För rätt person erbjuds fantastiska utvecklingsmöjligheter i denna roll.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.