Driven projektledare till företag med härliga kollegor!

Driven projektledare till företag med härliga kollegor!

Drivs du av att arbeta i en föränderlig miljö där du snabbt får ta ansvar, leda, koordinera och utvecklas? Vi söker dig som vill arbeta brett med projektledning inom glas.

Vi ser fram emot att läsa din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som projektledare kommer du att styra, leda eller koordinera alla aktiviteter och funktioner inom ett projekt. I rollen ingår att stämma av olika delar i projektet. rapportera och se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna. Du ser till att projektet uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet och ekonomi med hjälp av bl.a. tidsplaner med milstolpar, riskanalyser, kontrollplaner och ekonomiuppföljningar.

Arbetsuppgifter:
 • Projektera upphandlade arbeten.
 • Delvis handla upp material och tjänster.
 • Leda projekt från start till mål.
 • Fakturering och utvärderingar.
 • Kundkontakt.
Din profil

Vi söker en driven projektledare med erfarenhet från byggbranschen. Hos kunden hamnar du i glatt gäng där det är korta beslutsvägar och där du får stor möjlighet att påverka din arbetsdag.

Kvalifikationer:
 • Utbildning inom projektledning
 • CAD - Läsa ritningar
 • B-körkort
 • God svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
 • BAS U och BAS P
 • Kunna Avtal
 • Erfarenhet från byggbranschen
 • Praktiserad på ett bygge en säsong i alla årstider
Som person är du noggrann, strukturerad, kommunikativ och handlingskraftig. Vidare är du organiserad och skapar förtroende och engagemang.

Villkor

Start: Omgående
Placering: Stockholm,
Arbetstider: Kontorstid, 07:00-16:00
Omfattning: 100%
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 0735 16 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 apr (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett anrikt glas företag med ett halvt sekel i branschen men som ändå har ett nytänkt vad gäller glas, trä och aluminium. Företaget utmanar ständigt sig själva, vår kund tycker det är viktigt för att alltid ligga i framkant. Kunden går ett steg längre och är med dig allt från idé till färdig installation och du skall vara nöjd hela vägen. Företaget är med från början till avslut. Smidigt och enkelt!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.