Driven montör inom el sökes till spännande tjänst i Stockholm

Driven montör inom el sökes till spännande tjänst i Stockholm

Har du precis startat din karriär och vill jobba i ett företag där du kan växa? Har du ett tekniskt intresse inom El som du vill utveckla? Då har vi rätt tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll kommer du att arbeta mycket utomhus. Dina uppgifter kommer bl.a. bestå av att göra byten av ljuskällor och armaturer, samt en del service och inspektioner. Du kommer arbeta i en liten grupp med skylift som det primära hjälpmedlet. Vid start kommer du att få alla utbildningar som behövs för att utföra jobbet på bästa och tryggaste sätt, samt en erfaren montör som handledare och mentor din första tid på företaget.

Din profil

Vi lägger mycket stor vikt vid vem du är och dina personliga egenskaper. Vi söker en person som är engagerad, praktiskt lagd med en grundkänsla för effektivitet och säkerhet. Vi tror att du har en vilja att göra bra ifrån dig och trivs med att arbeta i små grupper

Skallkrav:
  • Gymnasial El utbildning alt YH utbildning inriktning El
  • B-körkort, full behörighet
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • C-Körkort
  • Har någon av utbildningarna: ESA 14, Skylift (mobil arbetsplattform), Arbete På Väg
  • Tidigare arbetat som elektriker
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Placering: Stockholm
Arbetstider: Mån-tors 06:30-16:00, fredagar 06:30-13:30
Omfattning: 100%
Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget vi söker åt är ett av de största i energibranschen med cirka 1000 medarbetare och en omsättning på ca 2 miljarder SEK. Huvudkontoret ligger i Malmö, men företaget arbetar rikstäckande. Är du en person med mycket driv och vilja är detta ett företag med stora möjligheter till utveckling inom företags alla områden. Företagskulturen andas kamratskap med bra sammanhållning och hög uppslutning på företagets alla aktiviteter och evenemang

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.