Driven mekaniker inom tung industri

Driven mekaniker inom tung industri

Vill du utvecklas som mekaniker inom tung industri? Tycker du om att arbeta med varierande uppgifter? Vi söker dig som är intresserad och har förståelse för tunga maskiner. Sök idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som mekaniker hos vår kund kommer du att arbeta med serviceunderhåll, renovering och komponentbyte på tunga maskiner. Du säkerställer arbetet genom att utföra felsökning och statuskontroller och du arbetar förbyggande. Vidare kommer du att arbeta med antingen mekanik eller svetsning och det kan förekomma höghöjdsarbeten. Du arbetar i tilldelade projekt tillsammans med kollegor i team och uppdragslängden kan variera från några veckor till flera månader. Företagets arbetsmiljöer varierar i uppdragen och kunderna nyttjar företaget för exempelvis industrier, trånga utrymmen och höghöjdsarbeten. Dina arbetsuppgifter består av:
  • Byte av komponenter på tunga maskiner
  • Sköta underhåll och renoveringar av maskiner
  • Mekaniskt arbete och svetsning
  • Utföra statuskontroller och arbeta förebyggande
Din profil

Skallkrav:
  • Gymnasieutbildning alt. motsvarande utbildning inom industri, inriktning svets eller mekanik
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Heta arbeten-certifikat
  • Tidigare arbetat inom värmekraftindustrin eller pappersbruk med att utföra maskinservice
  • Engelska i tal och skrift, kunskaper i ryska
Som person är du punktlig, engagerad och har viljan att lära och utvecklas. Du är medveten om olika mekaniska delar i tunga maskiner. Vidare är du ordningssam och gillar att arbeta tillsammans med dina kollegor i team.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid
Lön: Fast enligt överenskommelse
Kollektivavtal: IF-metall

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 nov 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är baserad och utför arbete i hela Stockholm. Företaget grundades 2011 och har bred kompetens från många olika branscher. De arbetar bland annat med drift & service, rökdykning, projektledning, montering av solpaneler samt svets och smide. Vår kund arbetar förebyggande och långsiktigt och tillhandahåller även jourberedskap när akuta situationer behöver åtgärdas. Mer information ges vid eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.