Driven innesäljare med utvecklingsmöjligheter sökes till företag i Stockholm

Driven innesäljare med utvecklingsmöjligheter sökes till företag i Stockholm

Är du en driven och resultatinriktad person? Vill du jobba på en rolig och utvecklande arbetsplats?
Gillar du att ta kontakt med nya människor?

Dina arbetsuppgifter

Som innesäljare använder du telefonen som främsta verktyg när du kontaktar både befintliga och nya kunder. Du får kontinuerliga utbildningar och löpande coachning för att ständigt utveckla dig själv och våra produkter.

Din profil

Vi söker dig som är en driven och resultatinriktad person, gillar att ta kontakt med nya människor. Du är förtroendegivande och bra på att föra ett övertygande argument och bemöter frågor på ett tålmodigt och pedagogiskt sätt.

Skalkrav:

* Svenska i tal och skrift

Meriterande:
  • Erfarenhet av telefonförsäljning
  • Kunskap inom El
  • Engelska
Tidigare erfarenhet inom försäljning eller liknande branscher är meriterande, men inget krav. Det viktigaste är hur du är som person.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Ort: Stockholm
Arbetstider: 08.30-17.00

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi behandlar våra ansökningar löpande.
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 073 516 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett rikstäckande energibolag med kunder över hela Sverige.
Företaget strävar varje dag efter att ge kunder de mest effektiva energilösningarna och samtidigt leda omställningen till en mer hållbar energianvändning.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.