Security Operations Engineer till växande bolag inom identitet och säkerhet!

Security Operations Engineer till växande bolag inom identitet och säkerhet!

Är du en lösningsorienterad person som brinner för såväl IT-säkerhet som kundrelationer och vill arbeta i ett växande bolag med stora kunder inom många branscher? Då har vi jobbet för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker har du ett helhetsåtagande mot företagets tjänsteleveranskunder. Du ansvarar för den dagliga driften och utvecklar kontinuerligt rutiner och processer kring företqagets lösningar med målet att erbjuda kunderna en så bra upplevelse som möjligt. Du deltar som tekniskt stöd i försäljningsprocesser och ger rådgivning.
Rollen är bred och dina arbetsuppgifter är både utmanande, utvecklande och omväxlande. Dina arbetsdagar kommer bland annat bestå av förändringsarbete i kunders lösningar, rapportering av olika former av data, felsökning och support samt tekniskt stöd vid nya affärer. Du spenderar mestadels av din tid med dina kollegor på kontoret, men är också ute på plats hos kund.

Din profil

Vi söker dig som är en lagspelare och som brinner för problemlösning och förändringsarbete. Som person ser vi att du är nyfiken och noggrann samtidigt som du sprider glädje och energi till ditt team. Vidare är du ansvarsfull och initiativtagande, du är inte rädd för att fatta egna beslut för att komma framåt i arbetet.

Krav:
  • Akademisk utbildning inom systemvetenskap eller IT-säkerhet, alternativt motsvarande erfarenhet från arbetslivet.
  • Grundläggande kunskaper inom Windows server eller Linux.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Grundläggande kunskap om databaser (MSSQL ooch MySQL
  • Erfarenhet av Public Key Infrastructure (PKI)
  • Erfarenhet av Access Management (AM)
  • Programmeringskunskaper inom Java
Villkor

Start: Omgående, eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Placering: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så skicka din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Jennifer Pettersson
Telefon 072-240 81 84
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Kvalitetssäkring & Säkerhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 4 okt (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett innovativt och snabbväxande företag som utvecklar identitets- och säkerhetslösningar för fysisk och digital access. Det är ett globalt företag med 300 medarbetare utspridda i Europa, USA och Indien samt ett globalt partnernätverk. Företagets mission är att bidra till att skapa ett säkert samhälle och deras helhetslösning är kompatibel till de flesta system för fysisk och digital access.
Företaget erbjuder en chans att vara med på en spännande resa som även innebär utvecklingsmöjligheter för rätt person. Det finns även möjlighet till arbete utomlands.

Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.
För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.