Dotterbolag till Ålandsbanken söker nu Javautvecklare

Dotterbolag till Ålandsbanken söker nu Javautvecklare

Är du en nyutbildad javautvecklare och vill ta dina första stora kliv in i arbetsmarknaden? Har du ett intresse för banktjänster så kan detta vara något för dig! Kom in med din ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som javautvecklare hos vår kund kommer du att bli en viktig del av deras affärsområde BIPS (Banking Interface Products & Services).
Till en början kommer du att ha två stycken mentorer som styr dig i rätt riktning för att du inom kort ska kunna agera mer och mer självständigt i ditt arbete. Mer om ditt dagliga arbete innefattar:
 • Jobba 100% projektbaserat (mestadels in-house)
 • Jobba agilt med scrum i sprintar
 • Delta på kund-, projekt-, internmöten
 • Dokumentation
 • Delta på driftsättningar samt utbildningar
Din profil

Skallakrav:
 • Minst 3 års högskoleutbildning inom Java
 • Intresse för bank och finans
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Arbetserfarenhet inom Java/J2EE
 • Erfarenhet av agil systemutveckling
 • Kännedom/kunskap inom ramverket Spring
Vi söker dig som är en lagspelare ut i fingerspetsarna och som trivs med frihet under ansvar.

Villkor

Arbetstider: 8-17
Ort: Stockholm
Start: Omgående

Urval sker löpande så kom in med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kunds verksamhet byggs på finansiella tjänster och deras expertis omfattar allt från traditionella banktjänster till eBanking, kort- och mobilbetalningar samt kapitalmarknad. De har sina rötter i en liten ort med starkt entreprenörskap och tror på att liten och snabb slår stor och långsam. Med sitt fokus på leverans och personliga relationer har många framgångsrika banker valt att bygga hela deras verksamheter på just deras system vilket har resulterat i att de idag har över 3 miljoner kunder som utför sina dagliga bankaffärer med just dom.
Mer information om företaget ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.