Distributionselektriker/Linjemontör till kund i Stockholm sökes!

Distributionselektriker/Linjemontör till kund i Stockholm sökes!

Nu söker vi en distributionselektriker till bolag inom stor koncern. Är du en driven person som trivs med eget initiativtagande och är ordningsam? Vill du arbeta på ett företag med frihet under ansvar?
Ansök redan idag för att säkra din plats i vårt urval!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Distributionselektriker kommer du arbeta både mot entreprenad och nyanläggningsarbeten och även mot service, drift- och underhållsarbete.

Som Distributionselektriker kommer du arbeta både självständigt men även i grupp beroende på uppdragets storlek. Här kommer du arbeta med service/installation av utrustning, dra kablar, felavgränsningar etc.

Denna tjänst innefattar bland annat:
  • Service och installation av utrustning, centraler etc.
  • Felavgränsningar
  • Arbete på hög höjd
Din profil

Som Distributionselektriker ser vi att du är självgående och kan ta egna initiativ. Här krävs det att man har ett affärsfokus och arbetar med ett verksamhetstänk. Vidare ser vi att du är driven i ditt arbete och kan ta eget ansvar.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Gymnasial utbildning inom El och Energi
  • Erfarenhet som elektriker
  • Körkort B
Meriterande:
  • BE- Körkort
  • Utbildning som Distributionselektriker
  • Grundkunskaper i data då man för dagbok på vad man gjort t.ex. kunskap i Word
Villkor

Start: Omgående
Placering: Stockholm
Omfattning: Heltid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och uppdraget kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 0735-16 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 feb (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett bolag som arbetar med infrastruktur och ingår i en stor koncern. Bolaget hjälper kunder med projektering och förberedelse för installation och utbyggnad samt levererar tjänster inom entreprenader och teknik.

På Framtiden kommer du att jobba i ett företag som har kunnat titulera sig Sveriges 4:e snabbast växande företag och Sveriges snabbast växande bemanningsföretag. Det är med glädje vi nu även kan meddela att vi är ett av de bästa företagen i Europa. Vi har blivit utsedda till National Champion vilket innebär att vi ska representera Sverige på European Business Awards 2016/17 (EBA). Genom vårt starka fokus på personalvård och arbetsglädje hos våra medarbetare så kan vi stolt berätta att vi har blivit utsedda till Sveriges 3:e Bästa Arbetsgivare bland mellanstora företag och utsetts till Gasellföretag!

Om du vill ha en arbetsplats präglad av en stark organisationskultur där medarbetarnas välmående alltid är i fokus, kompetensen är hög och där vi alla brinner för att utvecklas och göra karriär, då är Framtiden företaget för dig! Trots höga ambitionsnivåer erbjuder Framtiden en prestigelös miljö där delaktighet, lyhördhet och chansen att påverka driver oss framåt. Du får en arbetsplats där vi förstår innebörden av balans mellan arbete och fritid och därmed erbjuder vi flexibla arbetstider och personalförmåner som friskvårdsbidrag m.m.
Vi finns idag på sju orter i Sverige samt i Oslo. Vi har ca 200 medarbetare, men strävar mot ytterligare expansion!

Är detta tjänsten för dig? Skicka in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

På Framtiden präglas varje arbetsdag av våra värderingar glädje, enkelhet och kör, vilka sammanfattar vår företagskultur. Vill du få en känsla för oss?

Välkommen med din ansökan!