Digital Marknadsförare

Digital Marknadsförare

Vägen till ditt nästa jobb börjar här

Är du en digital marknadsförare som diggar inbound marketing? Vill du jobba i en roll där du får mycket frihet, möjligheten att påverka och jobba i ett bolag som är i ständig utveckling?

OM FÖRETAGET

Smartoptics utvecklar och säljer avancerade system och produkter för optiska nät. Kunderna består av företag och teleoperatörer som behöver öka kapaciteten i sina data- och telenät för att möta behovet från sina kunder. Ofta används utrustningen för att koppla ihop olika knutpunkter som datacenters och 5G master. Smartoptics har 1000-tals kunder över hela världen. Bolaget är norskägt men huvuddelen av de 65 anställda finns i kista i Stockholm.

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Digital Marknadsförare kommer du att tillsammans med din chef driva Smartoptics marknadsföring. Du kommer ha en bred roll där du får vara med i alla delar av marknadsföring, men mest störst fokus på inbound marketing i Hubspot. Du kommer vidare att:
 • Uppdatera och vidareutveckla hemsidan
 • Jobba med Search Engine Optimization
 • Vidareutveckla företagets kundtjänstportal och partnersidor
 • Jobba med företagets säljpresentationer och annan intern och extern kommunikation
 • Ansvara över events
Då företaget finns i flera länder så kommer du jobba i en internationell miljö. Vi söker dig som vill utvecklas i företaget då dom är i en stark tillväxtfas!

Det spelar ingen roll om du är junior eller senior i yrket, vi letar efter rätt person som tillsammans med Per ser till att Smartoptics når ut till rätt klientel.

DIN PROFIL

Skallkrav:
 • Relevant eftergymnasial utbildning eller relevant arbetslivserfarenhet
 • Kunskaper i Wordpress
 • Kunskaper i Inbound Marketing helst med Hubspot
 • Svenska och engelska i tal och skrift
Vi ser det meriterande om du har tidigare erfarenhet från B2B kampanjer, kunskaper inom Google adwords och Linkedin kampanjer samt inom videoredigering.

Vi söker som tidigare nämnt efter rätt person och tillsammans med Per har vi tagit fram tre personliga egenskaper vi tror passar bäst för tjänsten:
 • Framåt och Driven
 • Service Minded
 • Självständighet
OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: ASAP enligt ök.

Placeringsort: Kista (Möjlighet att jobba remote finns)

Arbetstider: Kontorstider

Omfattning: Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.