Digital Marknadsförare till spännande ny tjänst i Stockholm

Digital Marknadsförare till spännande ny tjänst i Stockholm

Har du några års erfarenhet inom marknadsföring och vill vara med och skapa någonting helt nytt? Trivs du i utmanande projekt där du får chansen att börja från "scratch" och bygga något extraordinärt? Har du ledaregenskaper och är en driven individ med skinn på näsan? Då har vi tjänsten för dig, ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vår kund är i startgropen för ett nytt häftigt projekt inom E-handel där du som digital marknadsförare får vara med och bygga från grunden inom allt ifrån att fota produkter till att med hjälp av marknadschefen bilda och driva projektet framåt. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta bland annat uppsättning av innehåll i PIM systemet InRIver, strukturera upp innehållet, säkerställa att innehåll är riktigt och håller hög kvalitét. Utöver detta är du ansvarig för analysering av data, marknadsföring av produkter mot relevant målgrupp, ta fram underlag för verksamhetsplanering samt kampanjer.

Din profil

Du kommer att få vara med om en snabb tillväxtresa i ett företag som ingår i en koncern som styrs av en stark värderingskultur. Utöver professionalitet söker bolaget individer som är entreprenöriella, har god riskbedömningsförmåga samt har vana av att arbeta i dynamiska miljöer där ett flexibelt mindset är av största vikt. Då kundens verksamhet är inom byggindustrin blir det viktigt med antingen erfarenhet från branschen alternativt driv och vilja att lära sig.

Skallkrav
  • Utbildning inom Marknadsföringskommunikation med inriktning mot marknadsföring
  • Minst 1 års arbetserfarenhet från digital marknadsföring
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Kunskap inom PhotoShop, InDesign, InRiver eller liknande
Meriterande
  • Erfarenhet av marknadsföring mot bygghandel, byggvaror eller liknande verksamhet
  • God produktkännedom av byggvaror
Villkor

Arbetsområde: Stockholm och Uppsala
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindström
Telefon 0723016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är ett nystartat bolag som tillhör en koncern inom byggbranschen. Verksamheten kommer att gå ut på att arbeta i en traditionell marknad med hjälp av automatiserade processflöden, avancerade logistiklösningar samt en anpassad systemstruktur för att synka flöden på ett effektivt sätt. Under slutet av 2019 samt början av 2020 kommer strukturen att sättas, processer definieras och teamet rekryteras. Under våren 2020 kommer bolaget att starta upp sin verksamhet och tack vare nytänk i en traditionell bransch expandera verksamheten i snabb takt. Planen är att gå ifrån att vara lokal aktör till nationell aktör inom första verksamhetsåret.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.