Deltidsjobb som junior NOC-tekniker på toppmodert IT-företag

Framtiden · Data & IT · 31 aug

Om jobbet

Söker du ett högt meriterande deltidjobb som du kan kombinera med dina studier? Vill du samla erfarenheter och bli en eftertraktad tekniker med ett brett kompetensområde? Då är detta rollen för dig!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som NOC-tekniker ansvarar du för övervakning och underhåll av nätet, servrar och teleutrutning för företagets alla kunder. Exempel på kunder är beshöriga beställare som arbetar inom företag i exempelvis finans- och media branschen men även inom den offentliga sektorn. Om systemet av någon anledning slutar fungera görs felsökningar och raparationer omgående. Vidare innefattar det varierande arbetet som NOC-tekniker ärende hantering, omstarter av system och incidentregistrering med mera.

Företagets NOC-avdelning arbetar med kundsupport dygnet runt. Du kommer bli ett del av ett team bestående av sammalagt 13 personer och jobba i skift. Du kommer initialt arbeta extra vid behov och ungefär 80 timmar per månad. Arbetet är mestadels förlagt kväll- och nattid.

Din profil

Skallkrav:
Stort tekniskt intresse
Goda kunsper inom Windows
Grundläggande kompetens rörande serverapplikationer som Microsoft Exchange, SQL, MySQL, Oracle, Tomcat etc.
Grundläggande kunskap inom IS
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande krav:
Grundläggande nätverks- och kommunikationskompetens
Grunsläggande kunskaper kring hantering av serverhårdvara

För att passa in i rollen som NOC-tekniker är du lugn och sansad även i stressade situationer och ditt fokus ligger på att uppfylla kundens förväntningar. Du är driven i allt du tar dig an,sprider gärna energi i gruppen och trivsmed att arbeta i team. Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i såväl tal som skrift.

Villkor

Ort; Stockholm
Arbetstider; Skift, mestadels kvällar, nätter och helger
Start; Omgående eller enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat.
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 aug

Om företaget

Vår kund är ettvälkänt internationellt varumärke sprecialiserat inom Information and communication Technology. På kontoret i Stockholm sitter cirka 200 personer. Företaget tillhandahåller två egna datacenter med en infrastruktur i framkant och de har världens största molnleverantör i ryggen. Deras mål är att bli Nordens ledande leverantör av hybrida ICT-lösningar.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.