Däcktvättare sökes till storföretag i Stockholm!

Däcktvättare sökes till storföretag i Stockholm!

Trivs du att arbeta med kroppen? Tycker du om fordon? Då har vi rätt jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

I jobbet som däcktvättare ser man till att alla däckar som har blivit avplockade är rena innan dem placeras in på lagret. Man hämtar däcken och sätter på lite avfettning för att sedan placera dem i en "däcktvätt". Därefter staplas däcken igen och lager personen kommer och hämtar för att placera på lagret.

Din profil

För att trivas och lyckas i tjänsten som däckskiftare behövs följande:
  • Noggrann
  • Hög arbetsmoral (arbetet är tungt, vilket man ska vara bered på)
  • Punktlig
  • Bra svenska
  • Teamplayer
  • Körkort
Meriterande:
  • Bil intresse
  • Gått någon typ av fordonsutbildning
  • Tidigare erfarenhet av liknande uppdrag
Som person bör du vara social, villig att hugga i, gillar lagarbete och tycker att det är kul att träffa kunder.

Villkor

Omfattning: Heltid, måndag-fredag 7-18
ca. 1 månad
Ort: Stockholm
Start: 2018-10-22

Urval sker löpande! Sök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 31 okt (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund erbjuder bilister däckservice samt ett brett sortiment av däck och fälg från många kända däcktillverkare. De är oerhört kunniga på just däck, fälgar och däckservice och måna att deras kunder kör på däck som är komfortabla, säkra och så miljövänliga som möjligt.
Företaget som har verkstäder runtom i hela Sverige och Europa fokuserar på just däck i all dess form. Företaget grundades på tidigt 1960 tal och är idag ledande inom däckbranschen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.