Däckskiftare till etablerat företag i Haninge!

Däckskiftare till etablerat företag i Haninge!

Har du ett intresse för fordon? Gillar du fysiskt arbete? Sök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Tjänsten som däckskiftare är en enkel men fysiskt krävande tjänst, det krävs tunga lyft och en vilja att arbeta effektivt.
Som däckskiftare jobbar du i verkstaden med att ta emot kunder och deras bilar för att byta däck från sommar till vinterdäck.
Du kommer att få en lättare upplärning av kollegorna i verkstaden så att du känner dig trygg i tjänsten som däckskiftare

Din profil

För att trivas i rollen som däckskiftare bör du ha:
  • Intresse för bilar
  • Körkort
  • Svenska i tal och skrift
Meriterande:
  • Engelska
  • Gått fordonsinriktning i gymnasiet
  • Arbetat i en verkstad med däckskifte tidigare
Som person bör du ha ett bil intresse, inte vara rädd för att be om hjälp, ambitiös och arbetsvillig

Villkor

Omfattning: Heltid, måndag-fredag 7-16 eller 8-17 lördagar kan ske ca. 1 månad
Start: 2018-10-15
Ort: Haninge

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 15 okt (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund har 59 verkstäder i Sverige varav 8 verkstäder finns i Stockholm. De jobbar med bil och däckservice för personbil och tyngre lastbilar framförallt med däckbyte men även med service och nyförsäljning av däck. Vår kund är oerhört kunniga på just däck och däckservice vilket gör att man kommer att komma in i arbetet fort.

Mer information om företaget ges vid intervju tillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.