C-chaufför till norra Stockholm sökes

C-chaufför till norra Stockholm sökes

Vill du arbeta som lastbilsschaufför under sommaren med möjlighet till förlängning? Då är detta rätt jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta att transportera byggmaterial till och från olika stora varuhus i norra Stockholm och Norrtälje-området. Du kommer vara företagets ansikte utåt och ansvara för att materialet levereras på ett säkert och effektivt sätt och att kunderna får ett trevligt bemötande. För rätt person finns även möjlighet till förlängning av uppdraget för att senare gå över i en anställning hos företaget.

Din profil

För att trivas i rollen och klara av arbetet krävs det att du:
  • Innehar C-körkort
  • Giltigt YKB (Yrkesförarkompetens)
  • Har goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
Meriterande:
  • Kranvana (HIAB-kranar)
  • Yrkesförarbevis på kran (18-tonmeter)
  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Villkor

Omfattning: Heltid under perioden.
Arbetstider: Cirka 06.30 - 15:30.
Arbetsort: Stockholm
Preliminärt startdatum: 27/5
Urval sker löpande. Vänta därför inte med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget har varit verksamt sedan 1979 och har en stor del av Stockholmsmarknaden. De är idag cirka 12 anställda och har som ambition att ytterligare växa och expandera verksamheten. Mer information om företaget lämnas vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.