CRM- & marknadskoordinator till spännande tech-bolag

CRM- & marknadskoordinator till spännande tech-bolag

Brinner du för en bättre miljö och vill jobba med marknadskoordinering mot den spännande branschen, El-bilar?
Vi söker dig med minst 1 års erfarenhet inom marknadsföring och CRM, och brinner för att kommunicera via text.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som marknadskoordinator kommer du arbeta med att utforma kampanjer, akrivera och hitta nya kunder, ska nya ideer för kampnajer och värkställa dessa.
Vi söker dig med vana inom CRM, kommunikation i skrift via kampanjer, kommunikation via sociala medier med mera.
I rollen finns en del tekniska utmaningar kopplat till kundes CRM-system, vilket innbär att vi gärna ser ett tekniskt intresse också.

Du kommer samarbeta med ett "operations team" som sitter med andra frågor i bolaget där du finns med för att utveckla kampanjerna som är aktuella.

Din profil

Skallkrav:
  • Utbildning inom digital marknadsföring
  • Minst 1 års erfarenhet inom marknad, som skribent eller som bloggare t.ex.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Körkort
  • Google Analytics
Du är en person med skinn på näsan som inte backar om du får frågor på ditt arbete. Du är kreativ och kommunikativ och gillar att komma med nya idéer och tankar.

Villkor

Ort: Stockholm
Omfattning: Heltid måndag-fredag
Start: 1 september

Utval kommer att påbörjas under andra veckan i augusti. Men skicka gärna in din ansökan redan nu. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadsassistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 aug 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett framåtgående techbolag som jobbar med elbilar. Mer info om företaget får du på en eventuell intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.