C programmerare till världsledande telekombolag

C programmerare till världsledande telekombolag

Ligger begreppen Ubuntu, Wind River samt kernal- och user space dig varmt om hjärtat? Vill du jobba med den senaste tekniken i ett av Sveriges största företag? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som Junior utvecklare hos vår kund kommer du att få en tydlig introduktion av företaget, gruppen och arbetsuppgifterna. Du kommer tilldelas en mentor i form av en senior kollega. Du kommer få en individuell introduktionsplan sett till din kompetens. Du kommer att jobba med nyutveckling primärt i C i Linuxmiljö. Produkten/teknikerna ligger i framkant av utvecklingen och är kopplad till radio och 5G.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole- eller civilingenjör
  • Kunskap av C programmering
  • Kunskap av Scriptprogrammering
  • Kunskap av Linux
  • Flytande engelska i tal och skrift
Meriterande:
  • Relevant erfarenhet från hobbyprojekt, examensarbete eller extrajobb
  • Svenska i tal och skrift
Som person tror vi att du är driven men ödmjuk, har lätt att samarbeta samt trivs med att arbeta i grupp. Vi tror att du har ett starkt tekniskt intresse som gör att du även har hobbyprojekt vid sidan av arbete eller studier där du håller dig uppdaterad samt testar nya tekniker.

Villkor

Placering: Stockholm, Kista
Start: Omgående enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Arbetstider: Mån-Fre 08-17

Urval sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett stort globalt bolag med kärnverksamhet i radio, kärn-nät, transmission samt telekomtjänster. De är idag verksamma i över 180 länder och ger jobb åt 95 000 människor världen över. Denna tjänst är placerad på vår kunds högkvarter strax norr om Stockholm. Mer information ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.