C-Chaufför till familjeägt fraktföretag

C-Chaufför till familjeägt fraktföretag

Dina arbetsuppgifter

Du kommer som C-chaufför att jobba med att leverera byggmaterial ut mot företagets slutkunder. Man kommer hämta byggmaterial och leverera materialet samt lyfta av och på byggmaterialet. Man kommer använda kran som sitter installerad på lastbilen (HIAB-kranar) som hjälpmedel.

Byggfrakts kunder är företagskunder och privatkunder. Leveranserna kommer framförallt ske mellan Norrtälje och Södertälje. De flesta körningarna kommer vara på den norra sidan av Stockholm

Om företaget


Svensk Byggfrakt AB är ett litet företag som drivs av Robert och Arne Bille. Företaget är verksamma inom transport och levererar byggvaror till privat- och företagskunder. Svensk byggfrakt AB har en omsättning på ca 12 miljoner och består av 9st anställda




Din profil


Vi ser att du som söker tjänsten är en morgonpigg person med god arbetsmoral. Det är av stor vikt att man är lugn och sansad för att trivas i tjänsten.

Skallkrav:
  • C Körkort
  • Svenska i tal och skrift
  • Giltig YKB
  • Kranvana (HIAB-kranar antingen genom skolan eller dylikt
Meriterande:
  • Yrkesförarbevis på kran
  • Engelska i tal och skrift
Om oss

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.

Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Startdatum: 21 Juni, V25

Placeringsort: Årsta, Stockholm

Arbetstider: 06:30-15:00

Omfattning: Heltid, Tidsbegränsat uppdrag på ca 200 timmar men finns god chans till förlängning vid bra utfört arbete.

Lön: Enligt överenskommelse

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.framtiden.com/
Sista ansökningsdag 14 maj 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi hyr ut och rekryterar till både stora och små företag inom alla olika områden. Vårt breda utbud av konsulter gör att vi snabbt och enkelt kan hitta rätt konsult till våra uppdrag. Vi kan bland annat hjälpa till inom data, teknik, marknad, IT, ekonomi, inköp, lager, sälj och produktion. Inom dessa områden utför vi både uppdrag med krav på utbildning samt uppdrag där ingen utbildning krävs. Vi finns idag på 6 orter i Sverige.