C++ utvecklare till projekt inom autonoma fordon

C++ utvecklare till projekt inom autonoma fordon

Brinner du för att grotta ner dig i komplexa problem? Är du en glädjespridare med stort teknikintresse? Då har vi rätt tjänst för dig! Ansök redan idag för att säkra din plats i urvalet.

Dina arbetsuppgifter

Som C++ utvecklare hos vår kund kommer du i ett forskningsprojekt som kommer att utveckla inom perception, AI och sensorteknik i området autonoma fordon. Du kommer arbeta mycket med sensorer, sensorfusion, autonoma fordon, radar, lidar, perception, situation awareness, motion planning.

Din profil

Vi ser att du som söker är flexibel, kommunikativ och vågar ta för dig. Eftersom att du kommer att jobba i team är det även viktigt med en god samarbetsförmåga. I just det här projektet söker vi dig som tycker att det är kul (eller väldigt kul!) att grotta ner dig i komplexa problem. Du kommer att arbeta med seniora utvecklare som har arbetat flera år inom det här området och som gillar att diskutera fram lösningar på de diverse problem som uppstår. Därför tror vi att det är bäst för helheten i projektet, om du är trygg i din utvecklarroll och har några års erfarenhet av att arbeta med C++.

Skallkrav:
 • Civilingenjör inom exempelvis datateknik inriktning mekatronik, robotik eller liknande
 • God kunskap av C++
 • Erfarenhet av Linux
 • Svenska & engelska i tal och skrift
Meriterande:
 • Embedded
 • QNX
 • CUDA/Parallell programmering
Meriterande men lägre prio:
 • Grafisk visualisering t.ex. Unity
 • Computer vison
 • Control theory
 • Signal processing
 • CMake
Villkor

Omfattning: Heltid
Tjänstgöringsort: Stockholm eventuellt Södertälje
Lön: Enligt överenskommelse
Tillträde: Enligt överenskommelse

Urval och intervjuer sker löpande så ta chansen redan idag och skicka in din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare, Teknik & Ingenjör, Civilingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 apr 2020 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund bidrar till att göra världen lite bättre med hjälp av teknik och kommunikationslösningar som förenklar människors liv. De är den perfekta partnern för alla som vill uppnå resultat och göra skillnad i den digitala värld vi lever i. Företaget grundades 1995 och har över 1600 specialister i fyra länder. Dom är listade på Nasdaq Stockholm MidCap.
Det huvudsakliga drivet bakom företagets framgång och sammanhållning kan förklaras på många sätt. De verkar i många olika affärssegment och deras arbete varierar från projekt till projekt. I slutänden handlar det om att göra saker bättre och det är vad som gör dom till vinnare. Deras uppdrag är att göra saker bättre - någonting som förenklar och förbättrar människors liv. För när det kommer till kritan, är det människor som betyder något. IT är bara ett fantastiskt verktyg.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.