C++ programmerare till innovativt företag i centrala Stockholm sökes!

C++ programmerare till innovativt företag i centrala Stockholm sökes!

Brinner du för programmering och främst för C++? Tycker du om att följa med i teknikens utveckling och älskar utmaningar? Gillar du att jobba i team och lösa saker bäst tillsammans med dina kollegor?
Då ska du söka redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som C++ utvecklare kommer du vara en del av våra utvecklingsteam och jobba för att förenkla och förbättra hög teknologiska lösningar. Tillsammans med dina kollegor jobbar du med bland annat autonoma fordon, videokonferenssystem, framtidens intelligenta låssystem, tågsimulatorer och utveckling mot nätverksprocessorer. Som utvecklare hos vår kund kommer du att arbeta med utmanande arbetsuppgifter och få tillgång till den senaste tekniken.

Din profil

I rollen som C++ programmerare ser vi till dig som har ett genuint intresse för programmering och teknik överlag, ser gärna att du sitter på fritiden och programmerar. Vi letar efter dig som är nyfiken som person och vill följa med i teknikens utveckling samt använder din analytiska förmåga till att lösa problem på ett metodiskt sätt. Då arbetet kommer ske i team ser vi gärna att du är en god lagspelare som har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra.

För att passa in i tjänsten behöver du:
  • Akademisk examen inom systemutveckling
  • Du vill utveckla den senaste tekniken på Windows eller Linux
  • Du har ett stort intresse av moderna utvecklingsmetoder som Scrum och andra Agila metoder
  • Intresse för att själv utvecklas och fortsätta din fördjupning inom utveckling.
  • Svenska och engelska i tal och skrift
Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Befattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex
Placeringsort: Stockholm

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Ekaterine De La Hoz
Telefon 0735 86 89 77
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 jan (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett ledande bolag som verkar inom alla typer av branscher med både regionala och globala kunder. Bolaget hjälper sina kunder att stärka affärer och effektivisera verksamheten genom att ta fram högteknologiska lösningar. Som javautvecklare hos vår kund kommer du att sitta i fräscha och moderna lokaler i centrala Stockholm där du arbetar med de senaste utvecklingsmetoderna tillsammans med kreativa kollegor. Mer information om företages ges vid intervju.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.