Byggnadsingenjör med intresse för Landskap och AMA-beskrivningar.

Byggnadsingenjör med intresse för Landskap och AMA-beskrivningar.

Är du en Nyutexaminerad/ Junior byggnadsingenjör som har intresse för att arbeta med Landskapsarkitektur och AMA-Beskrivningar? Sök denna tjänst redan idag, vi behandlar ansökningar löpande.

Dina arbetsuppgifter

Som AMA- ingenjör kommer du arbeta i företagets Landskapsingenjörsgrupp där de sitter ca 50 stycken idag. Gruppen arbetar med projekt inom husbyggnation, infrastruktur och anläggning där de projekterar och gör detaljplaner för landskapet runt projektet. Som AMA- ingenjör kommer du som huvudsyssla arbeta nära landskapsingenjörerna med AMA beskrivningar för projekten (Svensk byggstandard för anläggningsarbeten). Det vill säga att du ser till att det som ska byggas byggs enligt Svenskbyggstandard och att det projekteras rätt. Vi ser även att du är intresserad av landskapsarkitektur då du även på sikt kommer att sitta med projektering inom Revit och Civil3D. till en början kommer du att få en introduktion för både företaget och tjänsten, du kommer sen att bli tilldelad en fadder som kommer att hjälpa dig komma igång med arbetet. Mer information kring tjänsten och företaget ges ut vid en personlig intervju.

Din profil

Skallkrav:
  • YH eller Högskoleingenjörsutbildning med relevant teknisk inriktning. Helst mot bygg, anläggning, landskap eller AMA.
  • Svenska språket- Tal och skrift
  • Intresse för AMA
Meriterande:
  • Praktik eller arbete från anläggning
  • CAD- kunskaper
  • Landskapsarkitektursintresse
Vår kund lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och vi söker därför efter dg som är öppen & lyhörd, prestigelös och konsultmässig samt en riktig lagspelare.

Villkor

Start: Maj/Juni
Arbetstider: 08-18 med flex
Ort: Stockholm, Gullmarsplan

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Lucas Bryggman
Telefon 0707722459
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag. De erbjuder tjänster för hållbar samhällsutveckling inom hus och industri, transport och infrastruktur, och miljö och energi. De har runt 40 000 medarbetare på över 500 kontor i 40 länder. I Sverige är de närmare 4 000 medarbetare. Företaget erbjuder internationella nätverk, utvecklingsmöjligheter i projekt och globala utbytesprogram, samt medarbetare och kunder som utmanar och utvecklar din egen förmåga, kompetens och personlighet.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.