Butiksmedarbetare inom säkerhetsbranschen i Kista

Butiksmedarbetare inom säkerhetsbranschen i Kista

Har du ett teknikintresse och vill arbeta som butiskmedarbetare? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ha ett varierande arbete till vår kunds butik i Kista. I rollen som butiksmedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med både butiksförsäljning samt tillverkning av nycklar och cylindrar.
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att ta emot kunder i butiken. Vidare kommer ta hand om inkommande varor, göra beställningar av nya varor, registrera ordrar samt att göra inventeringar. Vi kräver inte att du har kunskap inom området sedan tidigare, det viktigaste är att du har intresset. Detta innebär att du ges en gedigen introduktion på plats.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst gymnasietutbildning
  • Svenska och engelska i tal & skrift
  • Rent belastningsregister
Meriterande krav:
  • Körkort B
  • Erfarenhet av programmet pyramid
Som person ser vi att du är serviceminded, flexibel, kommunikativ och nogrann I ditt arbete.

Villkor

Start: Omgående enligt överenskommelse
Ort: Kista
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Vardagar 7-16
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar säkerhetslösningar till företag och organisationer runt om i Sverige. Företaget utformar, installerar och underhåller hela säkerhetslösningar samt handhar enskilda produkter. Vår kund finns på flera orter i hela Sverige och söker nu en härligmedarbetare till sin butik i Kista Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.