Butiksmedarbetare inom säkerhetsbranschen i Arlandastad

Butiksmedarbetare inom säkerhetsbranschen i Arlandastad

Har du ett teknikintresse och vill arbeta som butiskmedarbetare? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill jobba som butiksmedarbeteare till vår kunds butik i Arlandastad! I rollen som butiksmedarbetare hos vår kund kommer du att arbeta med både butiksförsäljning och få ta ansvaret över butiken
Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att ta emot kunder i butiken. Vidare kommer ta hand om inkommande varor, göra beställningar av nya varor, registrera ordrar samt att göra inventeringa men även tillverkning av nycklar och cylindrar. Du kommer få introduktion av samtliga delar i arbetet för att så snabbt som möjligt vara självgående.

Din profil

Skallkrav:
  • Minst gymnasietutbildning
  • Svenska och engelska i tal & skrift
  • Rent belastningsregister
Meriterande krav:
  • Körkort B
  • Erfarenhet av programmet pyramid
Som person ser vi att du är serviceminded, flexibel, kommunikativ och nogrann I ditt arbete.

Villkor

Start: Efter årskiftet eller enligt överenskommelse
Ort: Märsta
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Vardagar 7-16
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund levererar säkerhetslösningar till företag och organisationer runt om i Sverige. Företaget utformar, installerar och underhåller hela säkerhetslösningar samt handhar enskilda produkter. Vår kund finns på flera orter i hela Sverige och söker nu en härligmedarbetare till sin butik i Kista Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.