Brandlarmstekniker? - spana in detta

Brandlarmstekniker? - spana in detta

Vill du jobba som servicetekniker mot brandlarm i ett familjärt larmteknikbolag? Skicka in din ansökan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som servicetekniker mot brandlarm kommer du i början få gå med senior kollega och få en introduktion för att så snabbt som möjligt bli mer självgående och ta egna uppdrag. I ditt arbete kommer du utföra service och underhållsarbete löpande samt mer akuta ärenden. Ute på plats hos kund kommer du följa en checklista som du går igenom och dokumenterar ner varje serviceutförande.

Din profil

Skallkrav:
  • Fri från belastningsregistret
  • Elbakgrund från antingen gymnasiet alternativt YH-utbildning.
  • Svenska & engelska i tal och skrift
  • Elcertifikat (och klar med lärningsperioden)
  • Jobbat som servicetekniker inom brandlarm
Meriterande:
  • Körkort B
  • Tidigare arbetat med likande arbetsuppgifter
Vår kund ser gärna att du är en lojal och självständig person som gärna planerar upp sina arbetsdagar och inte har några problem med att prioritera i arbetet.

Villkor

Omfattning: Heltid 07-16
Start: Februari
Ort: Stockholm
Lön: Fast lön enligt kollektiv avtal

Urval sker löpande, ansök redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget jobbar med installationer, service och konstruktioner av tekniska larmanläggningar, främst brandalarm. Deras kontor är beläget i Kista, Stockholm, kundkrets är runt om hela Stockholm. Företaget vänder sig främst mot statliga företag, kommun och en del privata fastighetsförvaltningar. Det är ett företag som har en väldigt god och familjär stämning, kontinuerliga kick-offs, friskvård och stora utvecklingsmöjligheter hos ett privatägt företag.

Mer information ges vid intervjutillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.