Biträdande projektör inom anläggning sökes!

Biträdande projektör inom anläggning sökes!

Vi söker efter dig som är ansvarsfull och brinner för samhällsplanering!
Tekniskt intresse är också bra att ha för denna tjänst och vi hoppas på att du söker denna tjänsten om du känner dig träffad!

Dina arbetsuppgifter

Vill du in i ett team som beskriver sig själva som " Stockholms bästa" och "vi har roligast på jobbet"?

För det krävs att du är intresserad att arbeta som projektör och utveckla det smarta samhället.
I rollen som biträdande projektör kommer du att arbeta med att rita och utforma i CAD, där fokus ligger på väg och mark.
Projekten varierar och du kommer få lära sig en hel del om stads och trafikplanering! Har du goda kunskaper i CAD är detta en fördel för att du lätt ska kunna sätta dig in i olika uppdrag. Du kommer att få handledning men snabbt ta dig an egna uppgifter.

Din profil

Krav:
  • Relevant teknisk utbildning, högskole- eller civilingenjör, exempel på utbildning är projektör, maskinteknik, ekonomi, väg & vatten eller byggteknik.
  • Svenska och engelska i tal och skrift.
Meriterande:
-CAD kunskaper

För att trivas i rollen som projektör krävs det att du är en person som vill leda ditt eget arbete, du är kommunikativ och framåt, har ett intresse för samhällsbyggnad och är engagerad och inte rädd för att fråga. Vi ser att du är social, nyfiken och är flexibel i ditt arbetssätt.

Villkor

Start: September
Arbetstider: 8-17

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 27 juni (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett mångkulturellt företag som arbetar inom mark och anläggning med projektering och konstruktion i såväl stora som små infrastrukturprojekt. Det finns samlad kompetens inom väg-, gatu- och markprojektering, anläggningskonstruktion, geoteknik, berg och mätningsteknik.

- Vem vill inte jobba med att påverka människor och infrastruktur?

Mer information om företaget ges vid en intervju.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.