Bilmekaniker till innovativt företag sökes!

Bilmekaniker till innovativt företag sökes!

Söker du jobb som bilmekaniker och vill utveckla dig inom ett framgångsrikt företag? Trivs du med att ha kundkontakt och att vara delaktig i hela servicen på en verkstad? Då är detta jobbet för dig! Sök redan idag för att inte missa chansen!

Dina arbetsuppgifter

Som bilmekaniker hos vår kund är du en del av ett team som sätter både kunden och dig som medarbetare i fokus. Tanken är att du ska vara med i hela arbetsprocessen såsom: Ta emot kunder, administrera bokningar, utföra felsökning, laga bilar och så vidare. Man jobbar hela tiden två och två och har en tät kontakt med det team man jobbar med.

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt intresse av att arbeta som bilmekaniker, som samtidigt är serviceinriktad och som trivs med att arbeta med människor. Du som söker har en ambition att utvecklas och viljan att bli än mer senior i din roll som bilmekaniker.

Skallkrav:
  • Gymnasial utbildning inom fordonsteknik
  • Svenska i tal och skrift
  • B körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet som bilmekaniker/servicetekniker
  • Datorvana
  • Engelska i tal
Villkor

Beläget: Stockholm
Omfattning: Heltid 07:00-16:00
Start: Omgående

Urvalet sker löpande, så ansök redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 juni 2019 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av de stora aktörerna på marknaden i Sverige och har flera verkstäder utspridda i landet. Detta gör att det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Ute på denna verkstaden ligger fokus enbart på Volvo- och Fordbilar och i denna tjänst kommer man vara inriktad på Volvobilar.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.