Bilmekaniker sökes till ett stort och framgångsrikt företag.

Bilmekaniker sökes till ett stort och framgångsrikt företag.

Söker du jobb som bilmekaniker och vill utveckla dig inom ett framgångsrikt företag? Trivs du med att ha kundkontakt och att vara delaktig i hela servicen på en verkstad? Då är detta jobbet för dig! Sök redan idag för att inte missa chansen!

Dina arbetsuppgifter

Som bilmekaniker hos vår kund är du en del av ett team som sätter både kunden och dig som medarbetare i fokus. Tanken är att du ska vara med i hela arbetsprocessen såsom: Ta emot kunder, administrera bokningar, utföra felsökning, laga bilar och så vidare. Handledning och introduktion ges till personen som börjar hos dem.

Mer information vid intervjutillfälle!

Din profil

Vi söker dig som har ett starkt intresse av att arbeta som bilmekaniker, som samtidigt är serviceinriktad och som trivs med att arbeta med människor. Du som söker har en ambition att utvecklas och viljan att bli än mer senior i din roll som bilmekaniker.

Skallkrav:
  • Gymnasial utbildning inom fordonsteknik
  • Svenska i tal och skrift
  • B körkort
Meriterande:
  • Erfarenhet som bilmekaniker/servicetekniker
  • Tidigare erfarenhet av kundkontakt
Villkor

Beläget: Stockholm
Omfattning: Heltid
Start: Omgående

Urvalet sker löpende, så ansök redan idag för att inte missa chansen!
Mer info
Kontaktperson Richard Zamani
Telefon 0722-31 40 81
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är en av de stora aktörerna på marknaden i Sverige och har flera verkstader utspridda i landet. Detta gör att det finns goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. Ute på denna verkstaden ligger fokus enbart på Renualt.

Mer information ges vid intervjutillfälle!

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.