Backendutvecklare med intresse för kryptovalutor sökes!

Backendutvecklare med intresse för kryptovalutor sökes!

Har du vana av att bygga websidor? Är du en person som ser till att få saker gjort? orädd för att ta tag i problem? Sök denna tjänst!

Dina arbetsuppgifter

Som Backendutvecklare på detta företag kommer ditt arbete gå ut på att, i team, bygga upp websidor. Du tillsammans med två andra kommer att arbeta i Phyton, MySQL. Har du erfarenhet av PEP8 är det väldigt meriterande. Vi söker dig som verkligen får saker gjort om som har ett stort intresse och god kunskap av att bygga websidor sedan tidigare.
Du kommer sitta med en kollega på erat kontor i gamla stan, men ha kontakt med dina andra kollegor via SLACK och Github.
På kontoret finns det gratis snacks och läsk för att du ska hålla energin på topp och ständigt komma framåt!
På detta företag värnar man om sina anställda och ser en långsiktighet på alla man anställer då dom expanderar i dagsläget. Företaget anställer för att man ska vilja utvecklas inom företaget och på sikt kanske axla en svårare roll eller ta på sig mer ansvar.

Din profil

Krav:
  • Engelska i tal och skrift
  • Phyton, Django
  • Systemvetare/Systemutvecklare från YH eller högre utbildning
  • MySQL
Meriterande:
  • PEP8
  • Intresse för kryptovalutor/ Bitcoin
Som person behöver du vara en person med stort driv, passion för det du gör och lyhörd. Du måste lösa problem och våga göra fel för att sedan lyckas tillsammans med ditt team! Att kunna samarbeta är extremt viktigt, men du får gärna driva på arbetet och se till att du och ditt team hela tiden kommer framåt!

Villkor

Start: Omgående
Lön: Enligt överenskommelse
Ort: Kontor i Gamla Stan
Omfattning: 2 månader till en början, med stora möjligheter till förlängning då företaget är i kraftig tillväxtperiod.
Mer info
Kontaktperson Josefin Karlsson
Telefon 0735148036
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 sept (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är det första svenska bitcoinbolaget, därefter har många gjort som oss och gått samma väg. Att vi fortfarande är störst i Norden visar också på att vi var rätt ute redan från början. Vi är numera en veteran i den svenska bitcoinbranschen, vilket visar på både vår stabilitet men också vår förmåga att fortsätta vara relevanta för våra kunder i en bransch i ständig förändring, som bitcoinvärlden är. Redan i januari 2012 kunde konsumenter handla bitcoin från oss, och vi har bara utvecklats sedan dess, med nya tjänster som bitcoinplånbok, expressbetalning och en oerhört snabb och kunnig support.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.