Backend-utvecklare till centrala Stockholm

Backend-utvecklare till centrala Stockholm

Vill du arbeta i ett bolag i expansionfas? Är du backend-utvecklare med kunskaper inom node.js? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som backend-utvecklare blir du snabbt en del av teamet som idag består av sex personer. Dina arbetsuppgifter kommer främst vara att utveckla bolagets befintliga plattform. Du kommer arbeta agilt och i Scrum, arbeta i Amazons Web Service och vara arbeta i scriptspråket Node.js. Vidare kommer arbetsuppgifterna bestå av att arbeta i backlogs, API och diverse andra utvecklingsområden.

Din profil

För att passa in i rollen ser vi att du är nyfiken och intresserad av att lära och utvecklas. Du är även initiativtagande och ser till att få saker att hända. Du gillar att arbeta i team och ger gärna din input på förbättringar.

Skallkrav:
  • Minst gymnasieutbildning alt. motsvarande utbildning med relevant inriktning
  • Flytande engelska i tal och skrift
  • Minst ett års erfarenhet av backend-utveckling och Node.js
Meriterande:
  • Erfarenhet av frontend-utveckling i Angular
  • Kunskap om datamodeller/databaser
  • Tidigare arbetat i Scrum
  • Svenska i tal och skrift
Villkor

Start: Omgående, enligt överenskommelse
Ort: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Back-end utvecklare, Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ledande inom transaktionsanalys i Norden. De arbetar med att förbättra och automatisera finansiella processer för organisationer av alla typer och storlekar. Bolaget är ett av de snabbast växande företagen och har blivit tilldelade Dagens Industris Gasell ett flertal gånger. Därför söker de ytterligare förstärkning till sina moderna lokaler centralt i Stockholm. Mer information ges vid eventuell intervju.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.