Automationstekniker till nordisk aktör i framkant

Automationstekniker till nordisk aktör i framkant

Är du automationsingenjör/tekniker - eller har jobbat inom automation, el, larm eller bygg - och vill ta nästa steg till en ledande aktör i branschen? Då är detta en tjänst för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som automationstekniker hos vår kund kommer du vara ute i fält och besöka företagets olika kunder för att serva inom fastighetsautomation. Fastigheter du kommer att besöka är bland annat kontor, sjukhus, skolor och stormarknader. Det är ett varierande arbete där ingen dag blir den andra lik och du kommer att jobba med driftsättning, felsökning och programmering samt bemöta företagets kunder. Exempel på rolluppgifter är PLC/DUC-programmering, HMI/Scada/DHC-integration, projektering, driftsättning och service.

För rätt person finns goda möjligheter till att klättra inom bolaget.

Din profil

För att passa i denna roll har du:
  • Gymnasienivå med inriktning VVS och fastighet/ El och automation, energi eller annan praktisk inriktning
  • Minst 1 års erfarenhet av tekniskt arbete inom ex automation, bygg eller el
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, både i tal och skrift
Meriterande
  • Arbetat inom automation
  • Erfarenhet av DUC- och/eller PLC-programmering
  • Egen bil
Som person är du driven, tekniskt intresserad och har lätt för att samarbeta. Du har ett engagemang och förstår vikten av att ge god service. Vill du kunna avancera i din roll så är detta rätt tjänst för dig!

Villkor

Arbetstider: 8-17
Arbetsort: Stockholm
Omfattning: Heltid, tillsvidare
Start: Omgående

Urval görs löpande så tveka inte med att skicka in din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Kristina Nykvist
Telefon 0722185174
Område Stockholms stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 maj 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget är en installations- och servicepartner som driver sin verksamhet i Sverige, Finland och Norge. De utformar, installerar och underhåller tekniska system för el, värme, sanitet och ventilation på bland annat arenor, industrier, kontor och bostäder. De har verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Deras värdeord; affärsmässighet, enkelhet, kompetens och pålitlighet utgör företagskulturen och bidrar till en hög trivsel bland medarbetarna. Mer information om företaget ges vid intervjutillfälle.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.