Audio/Video intresserad montör sökes till växande bolag i Stockholm

Audio/Video intresserad montör sökes till växande bolag i Stockholm

Söker du en tjänst där du får arbeta kreativt med audio/video? Vill du bli del av ett roligt team med varierande projekt? Då har vi tjänsten för dig!

Dina arbetsuppgifter

Hos vår kund blir du en del av ett litet team som älskar att ha kul på jobbet! Du kommer att få vidga dina vyer inom installation och teknik och arbeta praktiskt på spännande uppdrag runtom i landet. Som AV-tekniker arbetar du nära dina kunder och installerar ljud och bild i lokaler från mindre konferensanläggningar till större hörsalar. Ett enormt varierande jobb med högt i tak och fokus på professionalitet och glädje. Projektens längd är oftast runt 1-2 veckor men kan bli längre än så beroende på uppdrag. Du arbetar även med integrering och programmering av ljud och bild-komponenter. Då du är ansiktet utåt mot kund, är det extra viktigt att du tycker det är kul med kundkontakt.

Din profil

Som person är du en lagspelare som gillar variation och utmaningar i ditt arbete. Med ett glatt humör och noggrannhet tar du dig an projekt med intresse och engagemang. God arbetsmoral är viktigt samt känsla för renlighet och professionalism mot kund.

Skallkrav
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • B-Körkort
  • Van att jobba med händerna
Meriterande
  • Tidigare montör, snickare eller elektriker
  • Erfarenhet från branschen
Villkor

Arbetsort: Stockholm, Spånga
Arbetstider: 8-17
Start: April 2020
Mer info
Kontaktperson Camilla Lindström
Telefon 07023016681
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett litet företag om tre personer som alla kommer från AV- branschen från början men bestämde sig för att starta egen firma. De erbjuder certifierade tjänster inom audio/video teknik och är länken mellan återförsäljare och slutkund. Då de nu har stora kunder i Stockholm samt ute i landet går de igenom en stor expansionsfas och behöver en kollega som kan stärka deras position på marknaden.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.