Arbetsledare inom montage sökes

Om jobbet

Har du ledaregenskaper och vill utvecklas på ett företag under tillväxt? Har du teknisk erfarenhet eller jobbat som projektledare tidigare? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter

Rollen som montageledare innebär att du ansvarar för det övergripande verksamhets-, budget- och personalansvaret för hela montageorganisationen. Du har ansvar för montörerna ute på plats, beläggning, projekt och att arbetet blir gjort på korrekt sätt. I arbetsuppgifterna ingår förbesiktning, besiktning och säkerhetsställa att allt går enligt plan. Det är viktigt att kunna följa deadlines och tidsplaner då du även kommer att ha en del budgetansvar. Projekten kommer till största del vara inom Stockholmsområdet men tjänsten kan innefatta resor i övriga Sverige.

Din profil

Skallkrav:
  • B-körkort
  • Teknisk bakgrund eller relevant arbetslivserfarenhet
  • Datavana
  • Kunna resa i tjänst
Meriterande:
- Erfarenhet av montage av säkerhetsdörrar

Som person är det viktigt att du har ledaregenskaper samt kan arbeta bra i team och hela tiden sträva framåt. Du kommer jobba med både erfarna och nya montörer så det är viktigt att du kan vara ödmjuk samt att du har en positiv inställning.

Villkor

Start: December
Omfattning: Heltid 7-16
Ort: Stockholm

Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare. Skicka in din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Kontakt

Ring Maria Helmer, 0723-01 66 81

Publicerad

36 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 nov

Om företaget

Företaget grundades 2011 och verksamheten gäller säkerhetsdörrar, viss renovering och måleri för föreningar, fastighetsbolag samt privatpersoner. Företaget är under stor tillväxt och har goda utvecklingsmöjligheter för den som är intresserad.

Mer information om företaget ges vid eventuellt intervjutillfälle.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.