.Net utvecklare sökes till spännande tjänst i Stockholm

.Net utvecklare sökes till spännande tjänst i Stockholm

Är du en passionerad utvecklare med genuint intresse av digitalisering och automatiserade lösningar? Vill du komma till en arbetsplats där du har stort inflytande och känner hög delaktighet? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team med andra utvecklare som sitter i centrala Stockholm, du kommer arbeta med systemintegration

Hos vår kund kommer du som .Net-utvecklare arbeta med systemintegrationen av vår kunds produkt, skriva enhetstester, ta fram specifikationer för olika funktioner.
Vidare kommer du diskutera lösningsförslag tillsammans med dina kollegor. Tillsammans med dina kollegor kommer ni kodgranska varandra och gå igenom er kod.

Din profil

Skallkrav
  • YH-utbildning inom relevant område (gärna inom SQL)
  • 2-års erfarenhet av .Net-utveckling
  • Webbutveckling
  • Svenska och Engelska i tal och skrift
  • Gediget intresse för programmering
Meriterande

- Tidigare lett team / grupp

Vår kund ser gärna att du är duktig på att förstå produkters helhet och kan förstå kundernas behov. Vidare ser vi att du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 med tillgång till flex
Lön: Fast
Ort: Stockholm
Mer info
Kontaktperson Max Adsjö
Telefon 0722 31 18 78
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett växande och spännande mjukvaruföretag som utvecklar och säljer ett marknadsledande molnbaserat system för hantering av fakturor. Deras lösningar ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och de har för avsikt att fortsätta deras kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för deras kunder.

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.