Är du nyexaminerad C#-utvecklare?

Är du nyexaminerad C#-utvecklare?

Världsledande bolag söker just nu produktutvecklare!

Brinner du för produktutveckling och vill arbeta med en omväxlande produktportfölj? Har du ett intresse för både hårvaro- och mjukvaro-nära utveckling? Sök tjänsten idag, urval sker löpande.

Dina arbetsuppgifter

På kontoret i Kista kommer du ingå i ett team om 20 personer, det är alltså en unik chans att arbeta i en mindre grupp i en global verksamhet. I huvudsak kommer du arbeta med att utveckla bolagets back- och front end system för deras produkter. Miljöerna du kommer arbeta i är agila och du kommer ha seniora kolleger till hands under upplärningsperioden. Mer om tjänsten lämnas vid en eventuell intervju hos Framtiden AB.

Din profil

Krav
  • Relevant utbildning inom elektroteknik, datateknik, robotik eller liknande
  • God kunskap i något av utvecklingsspråken C# eller C++
  • Svenska i tal och skrift.
Vi tror att du har ett stort intresse för både hårdvara och mjukvara och att du drivs att lösa problem. Vår kund värderar laganda och att personen som kommer in har ett öppet och kommunikativt sätt. Viktigt är också att du har ett genuint teknikintresse och alltid vill utvecklas.

Villkor

Start: Enligt överenskommelse
Ort: Kista.

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juli (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår kund är ett globalt produktbolag där en av enheterna är baserade i Kista. Denna enhet är världsledande tillverkare av utrustning för kvalitetskontroll och processoptimering inom massa och pappersindustrin. I Kista sitter ca 80 personer idag och här ryms forskning och utveckling, marknadsfunktioner, teknisk support samt tillverkning.

Utvecklingsavdelningen arbetar inom mjukvara, elektronik, mekanik och mätteknik. För denna tjänst kommer du ingå i mjukvaruutvecklingen.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.