Sommarjobb IT-kunnig kontorsassistent till Foyen

Sommarjobb IT-kunnig kontorsassistent till Foyen

Till Foyen Advokatfirma söker vi dig som vill jobba i en bred roll både inom reception och IT. Läs mer här och sök idag!

På Foyen Advokatfirma kommer du att få jobba i en blandad roll som kontorsassistent med uppgifter inom både reception och IT-service. Du kommer dessutom att få jobba i ett tight team med härliga kollegor som gör arbetet på Foyen ännu roligare! Välkommen med din ansökan.

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Foyen Advokatfirma söker dig som kan stötta upp främst under sommarmånaderna. Här får du möjlighet att jobba i en dynamisk miljö där du med dina IT-kunskaper stöttar organisationen men även är ansiktet utåt för Foyens besökare i receptionen. De sitter i trevliga lokaler i hjärtat av Stockholm på Regeringsgatan med närhet till kommunikationsmedel.

Dina framtida arbetsuppgifter

Eftersom rollen är bred kommer ingen dag att vara den andra lik. Du kommer bland annat att:
  • hjälpa Foyens jurister i det dagliga administrativa arbetet
  • tekniskt stöd internt på Foyen där du bland annat kommer att ha kontakt med externt IT-support och telefonileverantör
  • ta emot besökare i receptionen, boka mötesrum och ge mötesservice
  • ansvara för att det ser snyggt ut i konferensutrymmen och reception
  • ta emot samtal i Foyens växel
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Tjänsten är på heltid, förväntas starta i maj och initialt pågå till sista augusti. Det finns möjlighet till lite semester i sommar men det är ett krav att du kan jobba vecka 30.

VEM ÄR DU?

För att passa för denna roll ser vi att du har en god IT-förståelse och det är meriterande om du har jobbat i en liknande roll tidigare. Rollen innebär att kunna hantera många olika uppgifter och därför är det viktigt att du som person är serviceminded, strukturerad och proaktiv, du är också stresstålig och trivs med att ha många kontaktytor, både internt och externt. Eftersom du har många kontaktytor är det viktigt att du som person är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du talar och skriver svenska flytande.

INTRESSERAD?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
Mer info
Kontaktperson Maria Olofsson
Telefon 0704851214
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://www.tng.se/
Sista ansökningsdag 16 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

TNG: Specialister på fördomsfri rekrytering och bemanning TNG är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket innebär att du söker jobb mer rättvist och fördomsfritt, vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad. TNG ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/lediga-jobb Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Vill du jobba som konsult via oss? https://www.tng.se/jobba-som-konsult Vår hemsida: https://www.tng.se/