Vi söker nu nattvärd/nattportier

Vi söker nu nattvärd/nattportier

Vi söker nu en nattvärd/nattportier till vårt team. Som nattvärd/nattportier är du ansvarig och ensam på plats under nattetid på arbetsplatsen.

Dina arbetsuppgifter kommer främst vara: svara i telefonen, hjälpa våra gäster, städa och iordningsställa konferenslokaler, plocka bort disk, framdukning av frukostbuffé, m.m. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet ifrån hotell och restaurang, är självgående, ordningsam och bra på att ta egna initiativ.

Då dina arbetsuppgifter kommer vara väldigt blandade är det viktigt att du är prestigelös och rycker in där det behövs.

Körkort är ett måste, bil är ett plus. Svenska i tal och skrift är ett krav, då alla produkt-/instruktionsblad är på svenska.

Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989. Våra kunder finns i hela Storstockholm och är stora företagsrestauranger med intilliggande direktions-och gästmatsalar, kurs/konferensanläggningar, ambassader, restauranger, cateringföretag, hotell, båtar och festvåningar.

Ring gärna in så berättar vi mer: 08- 578 578 03. Svarar vi ej? Lämna ett meddelande så ringer vi upp. Eller maila och märk ansökan med "Nattportier".
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Reception
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fourservice.se/
Sista ansökningsdag 27 sept 2020 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se