Souschef- till en fast tjänst hos oss.

Vi söker en Souschef som fortfarande vill utvecklas i sitt yrke som tycker om sitt arbete och har en passion för matlagning på professionell nivå.

För att klara detta jobb så krävs det att du är självständig lika mycket som att du kan jobba i ett team med flera i ett kök. Du har jobbat dig runt på många olika krogar/hotell/restauranger men känner att nu vill du gärna byta.

Då kommer du till oss...Vi erbjuder en fast tjänst-heltid, provanställning 6-månader.

Du kommer att bli fast anställd hos oss med och kommer att går runt och hjälpa våra kunder, utifrån deras behov. Du bör ha minst 10- års arbetslivserfarenhet inom olika slags kök.. catering/kurs&konferens/ ala carte... Vi kommer att satsa på dig, bl.a med olika kurser inom kök, om du är intresserad av att utvecklas inom ditt yrke ....

Det är varierande arbetstider, främst dagtid men ibland mer en heltid och ibland mindre. Det är säsongerna som styr. Våra kunder är storkoncerner,skolor/ SLOTT, restauranger, hotell, festvåningar. Du kommer att hjälpa våra kunder efter deras önskemål och behov...

Körkort är ett plus, bil har vi om det behövs.

Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989. Vi har mycket att erbjuda dig. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet www.fourservice.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Marie K Höijer
Telefon 0857857800
Email Mejla Marie K Höijer
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://fourservice.se
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (33 dagar kvar)