Servitriser och servitörer, Hel-eller deltid

Servitriser och servitörer, Hel-eller deltid

Vi söker servitriser och servitörer
-Du bestämmer när du vill jobba-heltid eller deltid.


Vi söker just nu till vårt team på Four Service 2 stycken, servitörer och servitriser som utan problem kan servering.. Du måste kunna uppdukning, servering, avdukning. Du bör ha minst 1-års erfarenhet från att ha jobbat ala carte.

Restaurangerna/hotellen, slotten, ringer in till oss, när dem har behov av personal, antingen akut eller vid planerade arbetstoppar. Där kommer du in.
Du blir anställd av oss och det är vi som är din arbetsgivare.

För att klara detta jobb bör du vara serviceinriktad = du tycker om att ge dina gäster en mycket god service, du är noggrann och organiserad, samt klarar av att jobba i team, med en arbetsledare/hovmästare som delegerar.

Hög arbetsmoral och servicenivå är en självklarhet. Du ska kunna hålla ett högt tempo, passa tider och flexibilitet är något som är väldigt viktigt och en självklarhet. Körkort är ett krav och bil är ett plus.

Vi på Four Service hyr ut och rekryterar våra duktiga medarbetare till Hotell & Restauranger i Sverige, det har vi gjort sedan starten 1989.

Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst kan vi erbjuda stimulerande uppdrag hos våra kundföretag. Vi genomför personalaktiviteter, deltar vid branschhändelser och satsar hårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar. Eller ring oss, så berättar vi met: 08-578 578 03.

Epost: jobba@fourservice.se

Varmt välkommen med din ansökan!
www.fourservice.se
Mer info
Kontaktperson Marie K Höijer
Telefon 0857857800
Email Mejla Marie K Höijer
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://fourservice.se
Sista ansökningsdag 1 aug 2022 (34 dagar kvar)