Servitris till sommaren

Servitris till sommaren

inför sommarsäsongen söker vi nu 4 stycken servitörer och servitriser. Vi letar efter dig som är flexibel, serviceminded och alltid sätter kunden/gästen i fokus. Du har tidigare erfarenhet ifrån servering, utbildning är meriterande men dock inget krav då vi fäster större vikt vid personliga egenskaper.

Är du rätt person finns det möjligheter att kunna utvecklas i din yrkesroll.Våra kunder/restauranger finns om hela Stockholm (även runt om hela Sverige)

Du kan utan problem duka upp, duka av och servera, bära ut tallrikar till bord. Du är noggrann och tycker om ordning och reda när du arbetar. Det är viktigt att du fungerar att jobba i ett team, både med Four Service kollegor men även med den ordinarie personalen ute hos kund.

Du ska kunna ta direktiv ifrån arbetsledare på plats utan problem och anpassa ditt arbete efter arbetsplatsen. Att passa tider och hålla ett högt tempo är A-O när du arbetar för Four Service.

Du är flexibel och är beredd att jobba allt ifrån dagtid eller kvällar eller helger. Du bestämmer.
Bra om du har körkort men det är inget krav.

Four Service är familjeföretaget med starkt fokus på just dig...Till oss kommer du , om du vill jobba i ett gäng med mycket skratt, gå spännande kurser och självklart jobba.

Vi hyr ut och rekryterar utifrån våra kunders olika behov., det har vi gjort sedan starten 1989. Vi har mycket att erbjuda dig. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon och med personalbrev. Vi träffas veckovis och pratas vid i telefon. Vi är helt enkelt din back-office.

Vill du veta mera? Ring oss; 08-578 578 03 Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.

Varmt välkommen med din ansökan!

Jobbtyp: Säsong

Schema:
  • Dag
  • Helg
  • Kväll
Erfarenhet:
  • Uppdukning / servering: 2 år (Krav)
  • Avdukning/servering: 2 år (Krav)
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fourservice.se/
Sista ansökningsdag 11 juni 2021 (36 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se