Servispersonal för fasta tjänster i höst

Servispersonal för fasta tjänster i höst

Är du en glad, positiv och problemlösande person med lång,eller lite kortare, erfarenhet från serveringsyrket?

Då är det dig vi söker för placering på heltid hos en av våra kunder i Österåkerområdet!
Vi på Four Service kommer bli din arbetsgivare och du kommer jobba som konsult ute hos vår kund som är envälordnad, trevlig och mycket omtyckt konferensanläggning.

Arbetet är till allra största delen förlagt till vardagar, 07.00-08.00-16.00.17.00

Som konsult på detta uppdrag kan du alltså välja att endast arbeta dagtid, eller endast eftermiddag/kväll,eller blanda dag- och kvällspass på det sätt som passar dig bäst.

Då anläggningen i princip endast vänder sig mot företagsmarknaden är arbetet väldigt strukturerat och innehåller väldigt få stora överraskningar under pågående pass, utan att det för den sakens skull någonsin blir tråkigt.

Det ultimata vore om du kan börja jobba runt 10/8 men är du inte tillgänglig förrän i början av september går det också bra. Vi på Four Service hjälper till med skjuts ut till konferensgården (som inte nås riktigt hela vägen med kollektivtrafiken) antingen genom samåkning eller med taxi sista biten från Roslagsbanan.

Hoppar du på det här kommer du alltså:- Få en fast anställning med månadslön.
  • Arbeta på ett och samma ställe under, till att börja med, resten av året.- Bli en del av Four Service-gänget med allt vad det innebär av personalaktiviteter, möjlighet till utbildningar, närheten till oss på kontoret och mycket mer.
  • Ha en anställning på ett företag (med kollektivavtal) som ser dig som person och som kan skräddarsy lösningar som passar just ditt livspussel.
Självklart finns det mycket mer att säga om denna möjlighet men det kan vi väl ta när vi ses på en intervju på vårt kontorpå Arenavägen 45 bredvid Avicii Arena, hur låter det?

Ansök genom att skicka ditt CV och/eller ett personligt brev till jobba@fourservice.se, har du några frågor redan nu är det bara att ringa 08-578 578 00 så kommer vi göra vårt bästa för att besvara de.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fourservice.se/
Sista ansökningsdag 18 aug 2022 (48 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se