Kockar som vill jobba i sommar? Se hit – för nu händer det grejer!

Kockar som vill jobba i sommar? Se hit – för nu händer det grejer!

Glädjande nog kan vi nu presentera möjligheten till ett gäng säsongsanställningar här hos oss på Four
Service!

Våra kunder runt om i Sverige: Stockholm/Mälardalen, Västkusten, Öland, Lappland och Dalarna ropar nu efter duktiga spiskrigare som de vill hyra in från oss under sommarmånaderna. De får duktig personal men slipper personaladministrationen – den tar vi.

Inför denna sommar behöver vi fylla på med ytterligare några proffs. Vi söker dig som har några år vid spisen bakom dig och uppskattar full fart och att ingen dag är den andra lik.

Du kommer under perioden juni, juli och augusti (med möjlighet till förlängning) vara anställd av oss på Four Service. Din inkomst kommer vara säkrad per månad när du arbetar ute hos någon eller några av våra kunder under sommaren.

Körkort och tillgång till egen bil är klart meriterande men inget absolut krav.

Inget att vänta på, eller hur? Det är väl bara att skicka in din CV och kanske till och med ett personligt brev till jobba@fourservice.se så tar vi det därifrån. Har du några frågor är det bara att slå oss en signal på 08-578 578 00.

Vi ser fram emot att träffas och få bjuda på en kopp kaffe här på kontoret vid Globen när vi ses på en intervju!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.fourservice.se/
Sista ansökningsdag 25 juni 2021 (50 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se