Bemanningskock för heltid

Bemanningskock för heltid

Har du tröttnat på att slita vid spisen varje kväll och helg? Kanske blir det ett par långpannor förmycket i månaden? Då låter det som att vi har något att erbjuda dig.

Vi söker nu två självständiga kockar/kallskänkor till våra kunder i Stockholm. Du bör även ha erfarenhet av storkök, och kurs- och konferenskök. Det är viktigt att du känner dig trygg med att arbeta självständigt men samtidigt har en god samarbetsförmåga.
Som bemanningskock gäller det att vara flexibel och anpassningsbar då ingen arbetsplats är den andra lik. Det gäller att ha en ödmjuk approach till ditt arbete då arbetsuppgifter kan variera från tillagning av frukost, lunch, middag, mellanmål, hantering av disk, rengöring av kök och utrustning. Med andra ord, vanliga arbetsuppgifter för en kock, men i olika kök.

Du har:
  • Dokumenterad utbildning från restaurangskola, lägst gymnasienivå - storhushållsutbildning eller motsvarande.
  • Kunskaper i livsmedelslagstiftning, HACCP och specialkost.
  • Du hanterar svenska flytande då du är en del i en säkerhetsbesättning.
  • Giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.
Vi har mycket att erbjuda dig. Först och främst kan vi erbjuda stimulerande uppdrag hos våra restaurangkunder, Vi genomför personalevents, vi jobbar mycket med att vidareutbilda alla våra kockar som vill lära sig nytt och spännande.

Vi jobbar stenhårt på att DU ska trivas. Vi håller tät kontakt med alla medarbetare genom telefon, personalbrev och interna sidor på nätet. Gå gärna in på vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar.

Är du nyfiken och vill veta mer? Ring 08-578 578 00. Svarar vi inte? Lämna ett meddelande så ringer vi upp.Varmt välkommen med din ansökan!

Varmt välkommen med din ansökan!!

jobba@fourservice.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fourservice.se/
Sista ansökningsdag 4 nov 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se