Bagare/konditor för en fast tjänst i Dalarna

Bagare/konditor för en fast tjänst i Dalarna

För en kunds räkning i södra Dalarna söker vi nu en bagare som även kan konditori eller en konditor som även kan bageri.

Tjänsten är på heltid och plats i en modern välbesökt lokal där det både ryms konditori/bageri och restaurang. Produkterna som skapas här är av högsta klass vilket såklart ställer höga krav på personalens kompetens.

Om du inte bor i regionen men är flyttbar så finns det en fin trerumslägenhet att hyra rakt över gatan från konditoriet, antingen så flyttar du in där för gott eller så bor du där medan du väntar på att ditt drömboende i Dalarna ska dyka upp. Det finns alltså alla möjligheter att dra hit med hela familjen för att börja rota sig i en ny stad.

Du kommer bli fast anställd av ett tryggt inarbetat företag som driver flera restaurangrörelser runt om i regionen.

Det finns självklart mycket mer att säga om denna tjänst men det tar vi i nästa steg, hur låter det?

Sök tjänsten genom att skicka ditt CV och ett personligt brev till jobba@fourservice.se, har du några frågor är det bara att ringa oss på 08-578 578 00. Vi hörs!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fourservice.se/
Sista ansökningsdag 5 nov 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se