Är du kock/Kallskänka? Vill du jobba i fjällen?

Är du kock/Kallskänka? Vill du jobba i fjällen?

En av våra kunder, uppe i lappland, behöver förstärkning i köket av två duktiga och yrkesvana matlagare.

På restaurangen serveras frukost och lunch från buffé och på kvällstid erbjuds det läckerheter från en lokalt förankrad a la carte-meny till de boende på hotellet som restaurangen ligger i.

Som kock här kommer du snurra på ett schema som inkluderar både frukostpass, dags- och kvällsjobb och ibland även passen där mitt i mellan.

Har du erfarenhet av bakning, både matbröd till lunch och middag men även sötebröd till fikat som serveras i och utanför restaurangen, är det ett stort plus.

Du kommer bo i anslutning till arbetsplatsen och ha direkt närhet till både fjäll och sjöar som är dina att utforska på lediga dagar. Området erbjuder fantastiska möjligheter för fiske, vandring, mountainbiking men framförallt erbjuds det möjlighet till total avslappning för dig som kanske tillfälligt fått nog av storstadsstressen.

Start datum, så fort som möjligt.

God lön och schyssta villkor hör till tjänsten samt fritt boende och flygresor upp och ned.
Det finns så klart mycket mer att berätta om dessa två spännande tjänster men det tar vi när vi hörs och ses på intervju, hur låter det?

Ansök genom att skicka CV och personligt brev till jobba@fourservice.se Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta oss på 08-578 578 00.

Four Service har sedan 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Kock & Kökspersonal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.fourservice.se/
Sista ansökningsdag 21 feb 2020 (34 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Four Service har sedan starten 1989 varit en del av Sveriges blomstrande restaurangscen. Vi hjälper restauranger av alla dessa slag och i landets alla hörn med rekrytering och bemanning av kvalitetspersonal. Alltid öppet kontor, alltid tillgängliga. Läs mer på www.fourservice.se